Pojasnilo o nameščenih piškotkih

Spletno mesto www.vdt.si, s katerim upravlja Društvo vinogradnikov Trebnje, uporablja piškotke.

Kaj je piškotek?

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabn iki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.

Piškotki niso škodljivi saj ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

Kateri so piškotki na tej strani

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

V tabeli spodaj, so navedeni piškotki, ki se vam namestijo ob obisku naše spletne strani in kakšne podatke zbirajo oz. čemu so namenjeni.

 

WassUp

wassup

wassup_screen_res

Uporabljajo za spremljanje uporabe spletne strani LSE. Ta podatek omogoča LSE, da oceni, kako je spletna stran LSE uporablja. Anonimni podatki o uporabi (npr. število obiskovalcev, država gostov, kolikokrat se vsaka stran je obiskalo) se zberejo in združijo za izdelavo poročila o uporabi.
Google Analytics

_utma
_utmb
_utmc
_utmz

Ti piškotki se uporablja za zbiranje podatkov o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran, ki smo jo uporabili, da bi ga izboljšali. Piškotki zbirajo podatke v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev na spletno stran, kjer so obiskovalci prišli na spletno stran od strani in straneh, ki so jih obiskali.Kliknite tukaj za pregled zasebnosti pri Googlu
PREF
NID
S
_rtok

Google Photos Cookies

 Ti piškotki so nameščeni s strani Googla, ko vaš obiščete stran, ki vsebuje fotografije, ki prek Googla. So jih Google uporablja tudi za spremljanje uporabe njihovih storitev.Prosimo, obiščite

http://www.google.com/intl/en/policies/privacy